divendres, 28 de gener del 2011

DIA DE LA PAU


Fent els cors per a la festa






 
Mònica pegant els cors de la pau amb els nens i les nenes.


 
Israel, Diana i Greta cantant la cançò de la pau....



 Am la cara pintada...

 

 Mirant una pel·lícula amb molta atenció.



Fent el tren per anar-nos a casa!


5 comentaris:

  1. Què bé s'ho heu passat. Nosaltres a casa també mirant les fotos i els vídeos. Sobre tot el que esteu cantant Diana, Greta i Israel! Sou molt artistes! Ja, ja, ja!
    Enhorabona per la festa. Es nota molt que els xiquets s'han divertit i que dins de la seua edat van comprenent què és alló de la pau i per què ho celebrem. Molts besets.
    MARC, LOLES I JOAN.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies! La veritat es que gaudirem molt! Ja, ja teniu rao! Estem totals ballant i cantant! Els xiquets i les xiquetes van riure molt!
    Heu vist a Marc amb el punxo? es va quedar eclipsat quan va vore que l'estava gravant! Que gracios! Son molt autentics, per a escriure un llibre d'anecdotes...
    Molts besets per als tres,
    Diana.
    P.D: Perdo per escriure sense accents, el telefon mobil no em deixa.

    ResponElimina
  3. Qui ens havia de dir que els nostres xiquets tindrien mestres famosos!!! D'ací 2 dies a Eurovisión!!! I l'escola plena de "paparazzi" intentant fer-vos fotos!!!!!
    Demà, quan vegem el video amb Laia, a veure si ens ensenya la lletra de la cançò, perquè entre els crits i rises dels xiquets i vosaltres pixant-vos de risa mentre canteu, no l'entec massa ... Però el que queda clar, és que sou uns artistes.
    I artistes ho son també tots els xiquets i xiquetes amb el punxó en mà. Pareix que això de punxonar els agrada. A veure si els dijous quan anem a la reunió ens podeu ensenyar el material que gasteu.
    Bé, a seguir passant-ho bé!!!!

    ResponElimina
  4. Cuantas cositas nuevas publicadas!

    El blog, cada dia esta más lindos, el mural de la clase me ha encantado y ver los videos y " participar" un poquito de su dia a dia no tiene precio.

    Gracias.
    Saludos.
    Erika.

    ResponElimina
  5. Julio dice que quiere escribir en chino, también que se lo pasó muy bien en la fiesta de la Pau. Y poner su nombre.
    julio
    Saludos.

    ResponElimina