divendres, 14 de gener del 2011

AQUESTA SETMANA HEM APRÉS.....

HOLA MAMÀS I PAPÀS,

SOM ELS XIQUETS I LES XIQUETES DE LA CLASSE DE LES TORTUGUES MARINES. AQUESTA SETMANA HEM APRÉS AÇÒ:

+ LES TORTUGUES MARINES POSEN OUS

+ LES TORTUGUES MARINES NADEN

+ ELS ANIMALS QUE VIUEN AL FONS DEL MAR AMB LES TORTUGUES MARINES SÓN: ELS PEIXOS, ELS TAURONS, ELS DOFINS, LES BALENES, ELS POLPS....

4 comentaris:

  1. Hola.

    Els punts suspensius que ha ficat Diana al final, donen per a molt ... Cada dia els nostres xiquets tornen a casa carregats de cosetes que han aprés amb els seus mestres i els companys. Només cal veure la cara de felicitat, que al menys Laia fa, quan diu el nom de Diana (i dels altres mestres dels tallers) o dels companys.

    I açò del blog, encara els farà més feliços. Ahir Laia flipava quan va veure les fotos del periode d'adaptació i, quan vam entrar als blogs de les famílies, només volia veure més fotos del amiguets de la classe.

    Diana, ha sigut molt bona idea ficar l'enllaç amb els blogs de les famílies. Ara, que els qui no tenim ni idea de fer un blog, ens haurem de posar a estudiar com a bojos per arribar a fer-ne un, perquè ens han fet una envejeta!!!! Són xulíssim!!!!

    Assu

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per les teues paraules... animen molt!
    Besets,
    Diana.

    ResponElimina
  3. HOLA

    A mi també em sembla genial la iniciativa del blog.
    I estic molt d'acord amb això que diu Assu sobre la quantitat de coses interessants que aprenen els xiquets "al cole de Diana", com diu Raul.
    La setmana passada, després de visitar el blog per primera vegada, em disposava a ensenyar-li'l a Raul. Sense saber molt bé com explicar-li què és un blog (perque ni jo mateixa ho tinc molt clar)li vaig dir:
    - Vine, mira quina cosa més bonica ha posat Diana en internet.
    I em va contestar:
    -Si mamà, això es diu un blog de la classe. Estem tots els xiquets del cole de Diana, Diana... i hasta surten les tortugues marines!!
    Em va deixar fora de lloc, i només li vaig poder dir:
    -Ah, si que ho tens clar, fill.

    ResponElimina
  4. Que bo! una anècdota molt graciosa... Raúl sempre es queda amb tot el que diem a la classe.
    Gràcies pel comentari!

    Besets,

    Diana.

    ResponElimina